HOME L.L.F Column
Post Script
이혜림 | 승인2017.06.01 09:29

Hello L.L.F readers!

How are you doing? I have suffered from fine dust and anther dust since March. I felt that I had difficulty in breathing because of this dust when I went out, so I was unwilling to go out during this spring. The weather in Gyeongsan has also been very hot lately. I have not adapted to sudden boiling hot days. Summer seems to be setting in early this year.

In March, L.L.F(the English Newspaper Office at Daegu University) sought to recruit trainee reporters. We ended up hiring three new reporters. Each of them wrote one article, so I hope you read them with great interest, please.

This time we come back with lots of articles dealing with more interesting and informative topics than last time. It is packed with culture, societies, international articles, interviews, introducing a book on humanities, as well as our university news. Hopefully you can read our articles with relish! Thank you.

L.L.F reporter Hye-Rim Lee

이혜림  akshshsh3@naver.com

이혜림의 다른기사 보기
대표전화 : 053-850-5636~7, 5642  |  팩스 : 053-850-5669  |  발행인 : 홍덕률  |  편집인 : 나인호  |  청소년보호책임자 : 홍덕률
Copyright © 2017 두드림. All rights reserved.