HOME L.L.F Column
Before You Get Older, Challenge Your Limitations
천유경 | 승인2017.06.01 16:57

Hello, I'm a journalist for the English-language newspaper, Yu-Gyeong Cheon. I write a post script each year. This year, I was selected as an exchange student, so I'm going to America in August. I think this article may be my last, so I thought carefully about what I would write. So, this time, the post script's subject is 'me'. When I entered Daegu University, I was an introverted person. Of course, I' m still a little bit of an introverted person, but at that time I had a hard time greeting older students and studying my major. They made me even more introverted. When I think back, I was such a cute girl. Therefore, I could change my personality advantageously and positively challenging myself to do many things in college. I taught elementary school students for one year, so I got a lot of their personality traits like positive thinking. In addition, I have worked in the English newspaper, so I interviewed many people and wrote a lot of articles to develop my social skills. Finally, I am going to be an exchange student, something that I have hoped for since 8 years ago. Many people congratualted me and I am excited about that. I have learned that efforts don't betray us. During my freshman year, I had lots of C+ grades, but my parents are proud of me because I have lots of A+ grades now. It took a lot of effort to become a better student. I considered how I studied well and found strategies that worked for me. If you have challenges, I suggest that you think 'YOLO'. You only live once! Life is once. Other's opinions are not important. Think about yourself. You will have no regrets if you challenge yourself to do many things. Please challenge yourself to achieve what you want to do, then you will think that I did my best. Please don't trap yourself in college's name value. See the world actively and widely.

L.L.F reporter Yu-Gyeong Cheon

천유경  khg03110@naver.com

천유경의 다른기사 보기
대표전화 : 053-850-5636~7, 5642  |  팩스 : 053-850-5669  |  발행인 : 홍덕률  |  편집인 : 나인호  |  청소년보호책임자 : 홍덕률
Copyright © 2017 두드림. All rights reserved.