HOME L.L.F Column
Post Script
허수현 | 승인2019.06.02 17:07

Hello, all Daegu University students. This is Su Hyeon Heo, a cup reporter for the English newspaper.

It is already May and summer is coming. Did you get good grades for the midterm exam? There is a famous quote that I always have on my mind: “It’s the fastest way when you think it’s late.” If you didn’t do well on the midterm, study hard from now on and do well on the final exam. That’s the winner. Contrastively, if you did well on the midterm, then keep studying hard for the final exam.

While studying hard, how about enjoying the festival from May 28th to 30th in Daegu University with your best friends? You can see famous singers and eat lots of street food at the festival. You can also hang out with your friends. Make sure you enjoy the festival. I hope you it, and I recommend going to other university festivals as well as our own university festival.

Thank you for reading.

L.L.F reporter Su-Hyeon Heo

허수현  hshwms22@naver.com