HOME L.L.F Column
Post Script
송수빈 | 승인2019.06.02 17:07

Hello, L.L.F readers! My name is Su-Bin Song. I'm very happy to write an article for you. I am a freshman and everything is still new. I want to write about various kinds of topics, and I expect to inform you with practical information.

The midterm exam has recently finished. How was your exam? I don't think I did well on the test compared to my effort. If you didn't do well on the test, you should try studying harder for the upcoming final exam. You will be able to make up for your grades in the final exam. Good luck!

How do you usually relieve your stress? Nowadays, I release my stress with delicious eating. Do you like eating stir-fried webfoot octopus? This is my favorite food that is near Daegu University. This food is very excellent at relieving your stress because it is very spicy and yummy. When you have a lot of stress with exams etc, I recommend eating spicy stir-fried webfoot octopus.

I hope to see you next article, thank you for reading!

L.L.F reporter Su-Bin Song

송수빈  song15200@naver.com