HOME L.L.F Column
Postscript
강해진 | 승인2019.06.02 17:11

Hello, L.L.F. readers!

My nave is Hae-Jin Kang and I'm a sophomore majoring in English Education.

It has been three months since the new semester started. How has it been for you so far? I have spent such a valuable time with L.L.F as a cub reporter. I am also planning the rest of this semester and year. I will go to Ireland in the fall semester for four months. Through that experience, I hope my English skills improve a lot. I will also introduce various cultures about Ireland to L.L.F readers. If I become an English teacher later in life, I will attract my students' interest about learning English by talking about my experiences.

How about you? What are you planning for the rest of this year? We still have lots of time left, and I want you guys to make good use of your time.

Thank you for reading.

L.L.F reporter Hae-Jin Kang

강해진  rlatnwjd9966@naver.com