HOME L.L.F Column
Post Script
정제인 | 승인2019.06.02 17:12

Hello L.L.F readers, this is Jane Jeong. I am a freshman majoring in special education. After volunteering at a special class helping students with disabilities, I started to have dream of being a special education teacher. I need full commitment to the mission in order to do this job. I will respect individuals with disabilities and treat them with care and love. I am a typist for the hearing impaired students in Daegu University. I feel rewarded helping those students and also learn lessons from them. They always keep on trying to participate in class and their passion for learning is amazing. I have great regard for them in terms of their passion and effort during their classes.

I applied to L.L.F to report the school news and global issues. When it comes to the school notices, I want to write more about systems supporting students with disabilities in our university. I will try my best as a junior reporter covering many cases and writing articles.

L.L.F reporter Jane Jeong

정제인  alflso2376m@gmail.com