HOME L.L.F Cover Story
Addressing Name and Title
양하영 | 승인2019.06.02 17:20

In May, most students who want to become a teacher should go to school to study student teaching. Conversely, there are some people who got a job. Here are some similarities about names. A similarity is a name tag in a particular place.

Did you imagine your name tag? If you get a job or go to a school, you should hang your name tag on which is written your school name or the name of your company. Most people can see your school name or company name. Nowadays discrimination about name value is fading, but there are still some that have stayed in people’s awareness. Why do people want to insert the name of the school or company on name tags? What is the problem about name tags these days?

First, some people have the wrong idea about association between ability and name value. For example, when you first enter a company, the boss doesn’t usually give work to you, but instead gives the work to another employee who has a name value better than the university you graduated from. How would you feel in this situation? Maybe you can think it is unfair to you, or it is too insistent on reality.

However, I’m sure somebody has already heard or knows about ‘blind employment.’ As I said, there is the problem about discrimination of name value. Therefore, people think of blind employment as a good solution for discrimination. Blind employment is a kind of employment without focusing on career or university name and so on. When a company uses this kind of employment process, the company should focus on the applicants’ personality and talent during the individual interview.

In this regard, most people realize the problems associated with name value. We should not only find the solution for this name value issue, but also change the awareness about association between ability and name value.

L.L.F Reporter Ha-Yeong Yang

양하영  yho392785@naver.com