HOME L.L.F Article
post script
황주원 | 승인2019.06.02 17:22

Hello, L.L.F Readers. My name is Ju Won Hwang. I recently became a cub reporter for the L.L.F! I am a freshman majoring in biology and I am mainly interested in animals. Maybe you can ask, 'Why would a biology student want to do an English newspaper?'. Now let's do some sort of public relations on that questions!

First, I usually like to write, regardless of the language. However, I felt that writing in English was difficult and challenging compared to writing in my native language, Korean. So, I applied because I wanted to practice writing better in English.

Second, there is also the simple purpose to improve my English skills. THe most area I need to improve the most is my vocabulary. I am hopeful that my experience at the English newspaper will be helpful because I plan to prepare for English test like the TOEIC.

Third, I wanted to talk to people from many countries about topics that I like and know well. This is because meeting as many people from different cultures who speak different languages is one of my goal in like. SInce each of us comes from a differnet environment, I thought I'd expand my perspective on my favorite topics by discussing them with people who may have a different point of view.

In brief, that's why I want to join L.L.F. I'm looking forward to the articles that I'm going to wirte and the responses that you're going to read, I promise to work hard in the futrue, and thank you for reading my first article!

L.L.F reporter Ju-Won Hwang

황주원  asdfg75577@naver.com