HOME L.L.F Article
Card News- Quote of the Day
송수빈 | 승인2019.10.15 15:25

Hello, Daegu University Students!

Confucius famously said, “It is good to work hard and succeed.” Unfortunately, people often work hard without achieving success. So, there are many people who are frustrated that their hard work has not led to success. However, we must remember that even if something bad happens, we must stay positive.

Confucius is a person who was a great thinker in ancient China. He was respected by many people for his good manners and sincerity. He had more than 3,000 students. Confucius taught us a lot not only about learning, but also about politics.

What efforts should we make to achieve the goals in our lives? As he said, the greatest glory is not to fail once, but to rise again every time you fail. Whatever you do, no matter what you fail at, let’s try again and try again!

L.L.F reporter Su-Bin Song

송수빈  song15200@naver.com