HOME L.L.F Cover Story
Card News- Conversation of the Day
정석호 | 승인2019.10.16 16:30

Hello, L.L.F followers!

When someone sees Songhae and asks you, “How old is he?” you might answer, “He is 92 years old.” It’s what we’ve learned from elementary school until now.

However, there is a humorous way to express one’s age.

Try using ‘years young’ rather than ‘years old.’

The term is used to describe an older person's age in a way that is meant to suggest that the person still looks or feels young.

L.L.F reporter Suk-ho Jung

정석호  yumii2@hanmail.net