HOME L.L.F Article
Card News- Movie
정제인 | 승인2019.10.17 13:29

Hello L.L.F readers! Today we recommend to you a film titled "Lady bird."

Christmas McPherson is a high school student at Sacramento, California. She nicknamed herself "Lady Bird" and would like to have a gentle and sincere boyfriend someday. She also longs to attend a college in an urban area. This is because Danny asked ber out and she wants to hang out with Jenna Walton, a popular girl at their school. She finally realizes who really is a dear friend and has the love and support of his family. Watching Lady Bird's unsavory behavior, we can view our adolescence in retrospect and see how much we have grown and evolved since.

Lady Bird Best Quotes-

"I want you to be the very best version of yourself that you can be"

"Don't you think maybe they are the same thing? Love and attention?"

L.L.F reporter Jane Jeong

정제인  alflso2376m@gmail.com