HOME L.L.F Column
Post Script
김예진 | 승인2019.12.10 12:46

Hello, L.L.F readers! My name is Ye-Jin Kim and I’m a sophomore majoring in English education. It's already been three months since the semester began. Meanwhile, there was one midterm exam. Did you all do well on your exams? I was disappointed that my grades were lower than I expected, but I was motivated to prepare really hard for the upcoming final exams. There's not much time left until the second semester ends. When the semester is over, 2019 will be over with it and the year 2020 will be upon us! Do you have any plans for how you'll spend the New Year? I am planning to have a pajama party with my close high school friends in Seoul at the end of the year. Also, I think I will be in school early in the new year because I will take winter classes semester this time. The weather is chilly these days so it seems that winter is closer than autumn. I love the atmosphere of the end of the year. I love the carols, the first snow, and the cold winter smells make me excited. So, I wanted to share my excitement with L.L.F. readers. Therefore, I investigated snacks that come to mind in winter. I've worked hard on writing articles, so I hope you enjoy reading them! It's getting cold, so be careful not to catch a cold! Thank you for reading.

L.L.F reporter Ye-Jin Kim

김예진  sjin8612@naver.com

김예진의 다른기사 보기
Copyright © 2020 두드림. All rights reserved.