HOME L.L.F Article
Card News-Movie
정제인 | 승인2019.12.10 12:56

Today we are going to introduce the film ‘Shutter Island’

U.S. Marshal Teddy Daniels and his new partner Chuck Aule went to Aschecliff, a psychiatric ward, located on a remote island to look into the disappearance of a female prisoner named, Rachel Solando. During the investigation, doctors and nurses on the island act very weird, refusing to turn over the records. Meanwhile, Daniels incessantly suffered from migraine and had disturbing dreams of his wife, Dolores Chanal, who was killed by an arsonist named Andrew Laeddis. Daniels is determined to seek out the murderer Laeddis and unveil secrets of the island, such as an experiment aimed to develop the mind control ability of the patients. Convinced that his partner was taken to the lighthouse and lobotomized, Daniels broke in to the light house where the director of research Dr. John Cawley was waiting for him, confronting him with the truth.

Shutter Island Best Quotes-

"Wounds can create monsters"

"Which would be worse - to live as a monster? Or to die as a good man?“

L.L.F reporter Jane Jeong

정제인  alflso2376m@gmail.com

정제인의 다른기사 보기
Copyright © 2020 두드림. All rights reserved.