HOME L.L.F Column
Hello L.L.F readers!
정혜진 | 승인2017.06.01 13:42

Hello L.L.F readers!

How have your days been? Is this semester perfect or a little boring? Now, spring has almost gone and summer is coming so our summer vacation is drawing near. The weather has been very hot lately.

Do you have any special plans?

If you don't have any ready, it isn't too late to make wonderful plans. You can make some plan right now. I'll recommend something to read.

Our L.L.F magazine released the book article about ‘The Sound and the Fury’. If you want to find an interesting book, you could read this one.

Above this postscript there are various articles about our university events, weather, tours, recent issues, etc...

I do hope Daegu University students take interest in our articles. Have a nice time during your vacation - you did a great job this semester. See you next semester Daegu University students!

L.L.F reporter Hye-jin Jeoung

정혜진  1995_mind@naver.com

정혜진의 다른기사 보기
대표전화 : 053-850-5636~7, 5642  |  팩스 : 053-850-5669  |  발행인 : 홍덕률  |  편집인 : 나인호  |  청소년보호책임자 : 홍덕률
Copyright © 2017 두드림. All rights reserved.