HOME L.L.F Column
Post Script
신은혜 | 승인2019.12.10 12:27

Hello, L.L.F subscribers! My name is Eun-Hye Sin. My major is English Education. I'm very happy and excited to write my first article since I’ve become an L.L.F reporter.

Here are the reasons I applied for the L.L.F English Newspaper club. First of all, I wanted to try again to make a newspaper by remembering that I had previously made one myself. In high school I joined the school's official newspaper club and wondered a lot about what could be a good article if I put it in the newspaper, and I announced my thoughts with confidence. I also have experience creating questionnaires for students, interviewing people with various jobs, writing regular articles, and writing articles in English. I like to write, and I also feel proud of myself as I meet various people and get to know a lot of information through the process of covering reports.

Second, since I’m currently attending the English education major, production of English newspaper will be a meaningful stepping stone for me. My favorite subject is English and I wanted to be a teacher, so I decided on an English education major. I then saw that they were going to recruit a reporter for an English newspaper. I will be able to improve my confidence in writing English articles by writing them, and as I usually have less time to study English writing I am sure that writing articles in English through English newspapers will greatly help me improve my English skills. I also hope that I will work hard and produce a high-quality English newspaper with interesting subjects, and create an opportunity for people who read my articles to become more interested and naturally familiar with English.

I will do my best with what I’m given, participate actively and passionately in the production of English newspapers, and become Sin Eun-hye, a reporter who can help L.L.F.

L.L.F reporter Eun-Hye Sin

신은혜  lovesin6@naver.com

신은혜의 다른기사 보기
Copyright © 2020 두드림. All rights reserved.