HOME L.L.F Column
Swan Song
허수현 | 승인2021.12.13 15:13

Hello, L.L.F. readers! It is already the last article for me. I cannot believe it. I have been working as a reporter for the English newspaper for three years and learning a lot.

At first, I just wanted to take on a responsibility related to English and applied immediately after seeing the recruitment announcement. Luckily, I became a reporter for L.L.F and was given special opportunities, such as writing English articles.

Through this, I learned how to write articles and my confidence in English has grown more than before. I was able to get a sense of English by receiving continuous feedback.

Also, what I can be proud of most is that I met so many good people while working as a reporter. I was able to bond with the reporters in L.L.F. I'm surprised that I'm the senior reporter. I think everyone will learn a lot from their current experiences.

I have not been able to visit Professor Kang well, who is in charge of L.L.F., but I would like to express my gratitude like this. Thank you for being our fence for L.L.F. I also thank so much to Patrick and Andy for the good feedback.

Thank you so much to the seniors who graduated before and the reporters who are left now. Although COVID-19 continues, I hope you build beautiful friendships with your colleagues. I love you all.

L.L.F reporter Su-Hyeon Heo

허수현  hshwms22@naver.com

허수현의 다른기사 보기
Copyright © 2023 두드림. All rights reserved.