HOME L.L.F Column
Epilogue From Editor-in-Chief
김유진 | 승인2021.12.09 21:59

This semester is almost at its an end. How is your life in Daegu University? For me, it’s my final winter as a reporter of the English Press, L.L.F. Looking back on the spring day when I was a sophomore, I was nervous and clumsy when I first applied to L.L.F.

However, I have worked as a reporter for three years for the school’s English newspaper thanks to L.L.F seniors who believed in my potential. Now, having graduation ahead, I think the best thing I did in my university life was joining the L.L.F.

First, I had valuable experiences that could never be bought. It was the first time for me to write English articles, having interviews with people to report, and being a leader in an organization at school. It was not easy, but I learned many things as I strived to be faithful to the activities in L.L.F.

Through the process, I felt responsibility to take my role and much love from other members of L.L.F. I really want to thank the other reporters and professors in L.L.F who made up for my deficiency and encouraged me. It couldn’t be better than those experiences.

Also, I would really like to acknowledge the readers of the Daegu University newspaper. I think reporters exist thanks to the readers who read our articles. Reporters in L.L.F are striving to provide useful information to readers and open eyes and ears to both students’ and school-related people’s opinions.

Lastly, though I feel so sad to leave L.L.F and its readers, I expect my life outside L.L.F after graduation to be as beautiful as it has been inside it. I learned more about myself while I was in L.L.F. I hope you all live a precious and meaningful life that is true to yourself.

L.L.F editor-in-chief You-Jin Kim

김유진  so05014@naver.com

김유진의 다른기사 보기
Copyright © 2023 두드림. All rights reserved.