HOME L.L.F Column
Post script
강은수 | 승인2022.07.04 21:36

Hello, L.L.F readers! I am Eun-su Kang, a sophomore majoring in English education. It’s an honor to join the English newspaper this time. Every Wednesday, I post card news that introduces movies on L.L.F’s Instagram account.

There are a few reasons why I joined the English newspaper. First, I entered Daegu University as a freshman last year, but I could hardly participate in clubs and spend my college like well due to COVID-19. So, this year, I joined the English newspaper to spend my college life more meaningfully. Another reason I joined is that my dream is to become an English teacher. I believe that a successful teacher should be well-informed about social issues and highly skilled at English writing. As a reporter, I will become interested in social issues through writing articles in English. And writing and revising the articles will help develop my English writing skills. I think becoming more informed about social issues and developing by writing skills will both be very helpful to me in the future.

I think it’s really exciting to not only read articles written by other reporters every day but to write articles myself and have them read by people. It’s only been a month since I joined the English newspaper, but I’m looking forward to the future activities. It’s my first time writing an article, so I might be a little clumsy, but I’ll try harder. I’m going to write a lot of useful and interesting articles, so please look forward to my activities and please pay attention to L.L.F’s Instagram account. Thank you!

L.L.F reporter Eun-su Kang

강은수  sue8832@naver.com

강은수의 다른기사 보기
Copyright © 2023 두드림. All rights reserved.