HOME L.L.F Culture
Bathroom Light Switch Located Outside
박채원 | 승인2023.08.09 13:38

Hello, Daegu university students, today, I'm going to explain why the bathroom switch is outside the bathroom. I became interested in this topic from my experience using my bathroom at home; I always press the light switch unconsciously outside of the bathroom.

I think that if the light switch is inside the bathroom, it would be more convenient to use the bathroom. Then, why does the button exist outside the bathroom? This is because if water and moisture come into contact with elements inside the switch, there is a high risk of electrical accidents such as fire caused by a short circuit or electric shock.

Another reason is associated with accidents such as falls. Water is used frequently in the bathroom, so the floor is often wet. This can cause people to slip on the floor. It also means we should turn on the lights and check the floor before going into the bathroom to prevent accidents.

These two reasons can tell us why the bathroom light switch is outside of the bathroom. I hope you will recognize the common sense of the bathroom light switch location by reading this article. Also, when we see the detailed information about something, there is always a specific reason why things are made the way they are.

박채원  pc0773@naver.com

박채원의 다른기사 보기
Copyright © 2023 두드림. All rights reserved.